Contacteer ons

Cosmelan

Hoe werkt Cosmelan?

De vernieuwde Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief corrigerend effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt.

Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Daarnaast heeft het ook een mooi anti-aging effect!

Hoe ziet de Cosmelan behandeling eruit?

  1. Stap 1: Intake met huidscan + voorbereidende behandeling: de vernieuwde melanostop mesopeel.
  2. Stap 2: 1 week later: Dé Cosmelan behandeling: dit is een bruin masker dat 6 tot 8 uur op de huid moet blijven, afhankelijk van je huidtype. (Gevoelige huiden 6 uur, andere huiden 8 uur)
    Hiervoor kom je dus in de ochtend naar ons instituut en voorzie je dat je de rest van de dag kan binnen blijven en geen meetings hebt.
  3. Stap 3: De komende week verzorg je je huid thuis goed met de kalmerende producten die hieronder vermeld worden.
  4. Stap 4: na 1 week begin je thuis met je verzorgingsroutine voor de komende 6 maand: je zal dan de Cosmelan 2 crème elke ochtend én avond aanbrengen, zoals we samen zullen bespreken.

Wat zit inbegrepen bij de behandeling?

De 2 hierboven vernoemde behandelingen
+ opvolgingshuidscan
+ 7 home producten t.w.v. € 507:

IMG_1511

Leuke feiten

  • Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  Je krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.
  • Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.
  • Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.
  • Alle producten en behandelingen van Mesoestetic zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Enkele voor/na foto’s