Contacteer ons

Cosmelan

Hoe werkt Cosmelan?

Cosmelan® is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en bestrijdt.

Het heeft een dubbele corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door hyperpigmentatie onder controle te houden.

Hoe ziet de Cosmelan behandeling eruit?

  1. Stap 1: Intake met huidscan + voorbereidende behandeling (mesopeel)
  2. Stap 2: 48 uur tot 1 week later: Dé Cosmelan behandeling (dit is een bruin masker dat maximum 8 uur op de huid moet blijven!)
  3. Stap 3: Na 48 uur kom je terug voor een na-controle + kalmerende behandeling. Zien wij dat de huid niet meer geïrriteerd is, dan begin je met Cosmelan 2 voor thuisgebruik (minstens 6 maanden lang).
  4. Stap 4: Je komt 15 dagen tot 1 maand na de behandeling terug op controle.
    Nu maken we nogmaals een huidscan, bekijken we de voor- en na-foto’s + heb je wellicht nood aan de aanschaf van nieuwe producten. 3 maanden na de behandeling, opnieuw een controle.

Wat zit inbegrepen bij de behandeling?

De 4 hierboven vernoemde behandelingen + opvolgingshuidscan + 8 home producten t.w.v. € 535:

Leuke feiten

  • Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  Je krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.
  • Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.
  • Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.
  • Alle producten en behandelingen van Mesoestetic zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Enkele voor/na foto’s