Contacteer ons

Lastig kiezen? Ga voor een ‘Meet & Treat’

De Meet & Treat consultatiebehandeling is er om het jou als klant wat makkelijker te maken. Wellicht kom je voor de eerste keer, heb je al een tijdje geen behandeling gehad.
Vind je het lastig om de geschikte behandeling uit te kiezen of wil je gewoon onmiddellijk behandeld worden na je huidanalyse.

Meet

Tijdens de ‘Meet’ consultatie gaan we samen kijken naar welke behandelingen en producten voor jou het meest geschikt zijn en welke passen bij jouw huid en levensstijl.

De behandeling begint altijd met een grondige huidanalyse, kijken we naar de conditie van je huid tot in de diepere lagen en bespreken we jouw wensen.  Op basis hiervan wordt een behandel- en product advies opgesteld. Vervolgens krijg je direct jouw behandeling, de ‘Treat’.

Treat

De hydrafacial met AquaGlo Plus is dé perfecte behandeling voor zowat iedereen!

Of je deze nu als éénmalige behandeling wil laten doen om die prachtige ‘Glow’ te verkrijgen, of je wil aan een specifiek huidprobleem gaan werken … Met de AquaGlo leggen we de perfecte basis naar een gezondere huid.

  • weg met onzuiverheden
  • geen vette huid meer
  • intense hydratatieboost
  • bommetje aan antioxidanten

Wat doet Dermacare voor jouw huid?

Behandelingen voor elk huidtype

Dankzij onze ruime keuze aan behandelingen en producten zijn wij in de mogelijkheid om elke huid terug in topconditie te brengen.

Metamorfose dankzij voor- en na foto’s

Volg jouw resultaten op de voet dankzij de foto’s die we nemen met onze huidscanner op professioneel niveau.

Persoonlijk advies

Laat je begeleiden met ons op maat afgestemd advies. We houden rekening met je levensstijl, mogelijkheden en huidconditie.