Contacteer ons

Dermamelan Intimate

Dermamelan intimate

Verheldering en vernieuwing van de intieme zones!

Huidveroudering en pigmentvorming in de intieme zones: een esthetisch probleem. Misschien ervaar je een drempel om er iets aan te laten doen? Weet dat veel mannen en vrouwen te maken krijgen met verkleuringen in oksels, liezen en schaamstreek. Met een onzeker gevoel als gevolg. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen! De Dermamelan Intimate behandeling is een bewezen effectief middel met een corrigerende en regulerende werking. Bij DermaCare Skincenter Aalst behandelen we die intieme zones altijd met zorg.

Dermamelan intimate van mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan personen die veroudering ervaren waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaan of vrouwen die pas moeder zijn geworden, menopausale vrouwen, hyperpigmentatie die ontstaat door vele wax sessies. Ook ideaal voor oksels en andere zones op het lichaam.

Deze problemen rondom de intieme zone kunnen nu eindelijk geholpen worden.
Het succes van het product zit in de dubbele werking: pigment regulerend en anti-aging. Hierdoor zal pigment duidelijk verminderen en anderzijds wordt er met deze behandeling ook een verstevigend resultaat bereikt.

Stappenplan Dermamelan Intimate behandeling

  1. We maken kennis, bespreken je wensen en bestuderen de huid tijdens het consult
  2. We reinigen de huid zorgvuldig en brengen de peeling en het masker aan
  3. Het masker doet z’n werk gedurende 3 uur, jij kan ondertussen gewoon naar huis
  4. Na 48 uur hebben we contact, bespreken we de voortgang en maken we een opvolg-afspraak
  5. Jij smeert thuis door met de Dermamelan Intimate gel
  6. Na 45 dagen zien we elkaar weer en bekijken samen het resultaat
IMG_0387

Enkele voor & na foto’s