Contacteer ons

HAARUITVAL

Wat is haaruitval?

Er zijn verschillende soorten haaruitval.

De haaruitval die wij kunnen behandelen is androgene alopecia bij mannen en vrouwen.
Alopecia androgentica is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij volwassenen. Alopecia androgenetica betekent letterlijk “mannelijke type haaruitval”. Zelfs in de puberteit kan de haaruitval al beginnen.

Alopecia androgenetica begint bij mannen vooral op de kruin en aan de geheimratsecken.
Bij vrouwen is vooral craniaal de haardichtheid verminderd, terwijl de voorste haargrens intact blijft. Vrouwen worden meestal niet, zoals mannen, geheel kaal, maar de resterende haren hebben een dunnere structuur, zijn minder stevig en breken daardoor eerder af.
De hoofdhuid bij patiënten met alopecia androgenetica ziet er geheel normaal uit.

Om zeker te zijn van de juiste diagnose is een bezoek aan een arts of dermatoloog uiteraard steeds aangewezen.

Welke producten kan je gebruiken?

Was 1 keer per week je haar met de shampoo.
Gebruik de lotion ampullen om de dag. Best ‘s avonds inmasseren op de hoofdhuid, zo kan het de hele nacht inwerken, de ochtend erna kan je je haar wassen indien dit nodig zou zijn.

IMG_0176

Wat kunnen wij doen?

Gaat haaruitval tegen en stimuleert de haargroei. Vertraagt veroudering van het haar, ook naar grijs haar toe. Verbetert de microcirculatie en toevoer van voedingsstoffen naar het follikel, revitaliseert en versterkt het.

Lees meer over mesotherapie..

Specifiek gericht op haarverlies door seborroïsche dermatitis of haarverlies door zware ziekte (waardoor je niet voldoende kunt eten). Het werkt antioxidant en voorziet de huid van een verscheidenheid aan essentiële micronutriënten.

Lees meer over mesotherapie..