Contacteer ons

Kruidenpeel

Een professioneel BIOLOGISH skin dieet, gebaseerd op geneeskrachtige planten van over de hele wereld!

Het Skindieet van VITALIDERMA is een detox-programma van 4 tot 12 weken, afhankelijk van het huidtype en de huidconditie. Dit ‘dieet’ voor de huid zorgt voor een verhoogde stofwisseling met als resultaat: een volledige reset en een langdurige detox van de huid.

Wat doet deze Kruidenpeel voor mijn huid ?

De vorming van de nieuwe huid duurt normaal tussen de 28 à 30 dagen, waarbij dit met de Natural Peeling rond de 8 à 10 dagen wordt bereikt.
Het verhoogt de vochtdruk in de huid waardoor de cel beter kan gaan ademen, functioneren en de cel een boost/reset krijgt. Complete ontgiftiging zodat de afvalstoffen die we vrijmaken in deze behandeling ook optimaal afgevoerd worden. Het zorgt voor vochtafvoer en stimuleert de vetverbranding.

Waarom is een kruidenpeeling goed voor mijn huid?

Dit is een biologisch huidverbeterend programma op basis van geneeskrachtige planten (biologische algen en kruiden) van over de hele wereld.
De Vitaliderma Natural Peeling vernieuwt, heelt en herstelt de huid in haar meest natuurlijke vorm waarbij collageen, elastine en nieuwe cellen van binnenuit worden geactiveerd.

​Met de kruidenpeel voeren we een dieptereiniging van de huid uit, zodat de geneeskrachtige vezels in de epidermislaag komen.

Een geweldige natuurlijke peeling voor de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, onzuivere en vette huid, rimpels/ verzakte huid, droge huid, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en vergrote poriën.

Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Doordat de Langerhans-cellen worden gestimuleerd en de bacteriegroei wordt gedood, worden acne, eczeem en rosacea in de meeste gevallen tegengegaan.

32b41244-cf42-4a48-8af8-1decb64988ba

Wat houdt de kuur in?

Om onze huid die volledige reset te geven gaan we uiteraard ‘all the way’!

Dat wil zeggen dat we van buiten- én binnenuit zullen werken.
De kuur duurt 4 tot 12 weken en bestaat uit 3 onderdelen:

 1. De Algen Kruidenpeeling (= de behandeling zelf)
  Afhankelijk van het gewenste resultaat en je huidtype kiezen we voor 3 tot 5 behandelingen van 60 minuten per keer. Deze peeling bevordert de celdeling van de huid waardoor er sneller een ‘nieuwe huid’ aan het huidoppervlak verschijnt. Dit vernieuwingsproces, dat normaal gesproken een maand duurt, wordt door de peel verkort tot ongeveer tien dagen.
 2. Detox Swiss Care (= de detox-kruidendrank voor thuis)
  Dit is een detox drankje gebaseerd op maar liefst 20 verschillende planten en kruiden. Deze voeren de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de treatment af, zuiveren het lichaam en geven een energie boost van binnenuit.
  Bonus is dat dit product ook vocht afvoert en vetverbranding stimuleert. Ook geweldig voor het verstrakken van het lichaam dus.
 3. Home Skin Diet (= de thuisverzorgingsproducten)
  Een op maat gemaakte thuisbehandeling met producten die de zuurstoftoevoer blijven stimuleren waardoor het maximale resultaat wordt bereikt. Het programma wordt aangepast aan huiddoelstellingen zoals verbeteren van acne, rosacea, pigment maar ook anti-aging enz.
  Na afloop van deze detox-kuur zullen de producten voor deze thuisbehandeling ook volledig opgebruikt zijn en kan u gewoon terug uw vertrouwde cosmetica thuis verder gebruiken.
953863e5-b002-46e7-b8d5-e2d83465d8e0

Er zijn twee vooropgestelde Peeling programma’s waar we uit kunnen kiezen.
Deze zijn echter een vooropgestelde leidraad zodat je een goed beeld krijgt van wat je kan verwachten.
Het programma wordt op maat gemaakt en kan gaandeweg nog bijgestuurd worden.
Ik bespreek samen met jou wat het meest aangewezen plan is voor jouw huid.

Detox Soft
– 1 peeling per 2 à 3 weken, 3 keer na elkaar
– de eerste 17 dagen drink je de Detox Drank, 15 ml per dag
– Vitaliderma producten aangepast aan de doelstelling van jouw huid.

Detox Intense
– 1 peeling per week, 4 weken lang
– de eerste 7 dagen drink je de Detox Drank, 3 keer 15 ml per dag (bij hevige acné) daarna;
– 14 dagen drink je 15 ml Detox Drank per dag
– Vitaliderma producten aangepast aan de doelstelling van jouw huid.

Detox Soft is aangewezen voor gevoelige huiden, couperose, acne rosacea en eczeem.

Detox Intense is aangewezen voor acné, pigmentvlekken, anti-aging en doffe, rokershuiden.

Wat is de kostprijs?

 1. De Algen Kruidenpeeling  –  110€ per behandeling
 2. Detox Swiss Care     30€ per fles
  Deze kruidendrank zal volledig opgebruikt zijn.
  Voor hevige acné zijn 2 flesjes aangewezen.
 3. Home Skin Diet     60€
  De mini-duo-kit (60€) bestaande uit ‘Stop the Time’-crème & ‘Calming Mask’ zijn verplicht. Dit zijn mini-verpakkingen van elk 30ml en zullen volledig opgebruikt zijn.
  Voor een optimaal resultaat zonder ongewenste reacties is het aangewezen om een reiniger en zonnecrème uit ons gamma te gebruiken.

Enkele voor/na foto’s 

IMG_1240
IMG_1241
IMG_1242
IMG_1243