Contacteer ons

Heb je een probleem met jouw huid?

De oplossing begint hier!

Waarom kies je voor
DermaCare?

Meer dan 10 jaar ervaring

Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste verdiep ik me ruim 12 jaar in de wondere wereld van ons allergrootste orgaan, de huid. Je kunt op DermaCare rekenen voor ervaring van de gekende én de nieuwste technieken.

Persoonlijk advies

Elke persoon en elke huid zijn anders. Daarom leer ik jou en je huid graag kennen tijdens een gezellig gesprek. Na een grondige huidanalyse krijg je advies voor producten en behandelingen op maat van jouw huid.

Huidverbetering als specialisatie

Wij bieden een uitgebreide waaier van behandelingen aan, zodat ieder probleem en elke huid in zijn optimale conditie kan hersteld worden. Van gewone verzorging tot hardnekkige problemen, DermaCare laat jou graag stralen!

Ontdek onze producten

Geef jouw huid wat ze verdient

DermaCare: jouw schoonheidsspecialist in Aalst

Een egale en stralende huid krijgen, het is een droom van velen. Gelukkig hoeft het niet te stoppen bij die droom. Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialist in Aalst die jou kan helpen om de perfecte huid te krijgen? Bij Skincenter DermaCare kun je terecht voor een uitgebreide waaier aan behandelingen en persoonlijk advies.

In ons skincenter kiezen we voor een persoonlijke aanpak en is de verzorging van jouw huid onze hoofdprioriteit. We hebben ruim 12 jaar ervaring en kiezen er ook voor om te werken met de meest gekende én de nieuwste technieken in het werkveld.

Voor welke behandelingen kun je op huidspecialist DermaCare rekenen?

Of het nu gaat om een onzuivere huid, rimpels of cellulitis, DermaCare laat jou graag stralen. Voor elk probleem en elk huidtype denken we mee over de gepaste behandeling. De bedoeling van deze behandelingen? Het herstelvermogen van jouw huid optimaliseren. Je kunt in onze webshop zelf ook terecht voor aansluitende producten die je huid terug in topconditie brengen. Als ervaren schoonheidsspecialist in Aalst kun je dus rekenen op onze expertise op vlak van behandelingen én producten.

Doordat elke huid anders is en daarom ook andere behoeftes heeft, leren we jou graag kennen in een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek stellen we aan de hand van een huidanalyse vast welke behandeling jij precies nodig hebt. Je vertelt ons over je huidprobleem, voedingspatroon en levensstijl, en daaruit trekken we de nodige conclusies. Het advies dat je nadien ontvangt is uiteraard volledig op jouw maat.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen: AquaGlo, Mesopeels, Mesoéclat, Cosmelan, Microneedling, Global Eyecon, Genesis, Bodyshock, en Laserontharing.

Meer dan een schoonheidssalon

Met zoveel mogelijkheden weet je niet altijd goed waar te beginnen. Om het jou wat makkelijker te maken kun je de ‘Meet & Treat’ boeken. Je komt daarbij alles over je huid te weten en wat er het beste bij jou past. Bovendien word je flink verwend tijdens de behandeling met de AquaGlo, een diepe reiniging gecombineerd met ultieme hydratatie en antioxidanten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze behandelingen, producten of zit je nog met vragen? Zoek je een schoonheidsspecialist in Aalst bij wie je terecht kunt voor al je huidproblemen? Aarzel dan zeker niet om ons telefonisch of via mail te contacteren.